Sport 18 Iulie 2008 04:19
Confruntat cu intarzieri in definitivarea infrastructurii necesare desfasurarii Cupei Mondiale la Fotbal din 2010 din partea oficialilor Africii de Sud, presedintele FIFA, Joseph Blatter, a declarat ca se afla in posesia unui plan B in ce priveste organizarea acestui eveniment.
Cotidianul sportiv spaniol "AS" a dat publicitatii proiectele oficialului forului mondial fotbalistic: Brazilia, desemnata recent gazda Cupei Mondiale din 2014, ar urma sa faca "rocada" cu Africa de Sud, sud-americanii avand cateva stadioane pregatite in orice moment sa gazduiasca o competitie de mare anvergura. Brazilienii detin celebra arena "Maracana" din Rio de Janeiro, modernizata recent, precum si alte incinte gata sa primeasca fluxul de suporteri dornici sa-si sustina echipa favorita.

Aceeasi sursa sustine, totodata, ca Federatia Internationala de Fotbal ar fi informat guvernul sud-african in legatura cu decizia de a discuta cu Confederatia Braziliana de Fotbal (CBF) despre posibilitatea gazduirii Cupei Mondiale din 2010, insa, informatia nu a fost confirmata deocamdata de catre oficialii de la Zurich.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.