Sport 17 Iulie 2008 23:54
Mijlocasul roman Nicolae Dica a debutat, ieri, pentru noua sa echipa, Catania, reusind sa marcheze doua goluri, desi a fost folosit de tehnicianul Walter Zenga doar 45 de minute, informeaza site-ul oficial al gruparii italiene

Catania a jucat miercuri doua mini-amicale, de cate 45 de minute. In primul dintre ele, o formatie alcatuita mai mult din rezerve a trecut de echipa din campionatul regional Viole cu scorul de 5-0.

In cel de-al doilea amical, cu Selectionata Regionala a Carabinierilor, in care Walter Zenga a folosit o formula cu mai multi titulari, Nicolae Dica a jucat toate cele 45 de minute si a reusit sa marcheze doua goluri, in minutele 42 si 45.

Dica a fost transferat de Catania de la Steaua, ros-albastrii incasand in urma acestei tranzactii suma de 2 milioane de euro. Jucatorul a semnat un contract pe patru sezoane cu italienii si va incasa un salariu anual de 350.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.