Sport 16 Iulie 2008 17:01
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat azi pe Aeroportul Aurel Vlaicu, ca merge in cantonamentul echipei din Austria pentru a decide impreuna cu antrenorul Marius Lacatus cine merita sa ramana in lotul stelistilor si cine va pleca, informeaza NewsIn.

"Ma duc in Austria sa ii vad pe baieti, sa vad meciul cu Besiktas, care oricum nu e important pentru ca e amical. Cred ca Lacatus va folosi o formula cu fotbalisti care se vor regasi si printre titulari in noul sezon, mai ales ca vor reveni Ovidiu Petre si Radoi. Ne dorim ca in sezonul viitor sa practicam un joc spectaculos. Pana acum a fost o perioada de acumulari si nu pot spune prea multe. Important este ca Marius sa isi faca o formula de joc. Merg acolo sa hotaram exact cine pleaca si cine ramane. Daca nu merge masinaria, normal ca vor mai pleca jucatori", a declarat Gigi Becali.

Patronul Stelei a dezvaluit ca atacantul Vali Badea nu este in pericol, pentru ca "i-a placut lui Lacatus", in timp ce atacantul Romeo Surdu si mijlocasul Florin Lovin ar putea ajunge la formatia Gloria Buzau.

Becali a lamurit situatia antrenorului de la Steaua si a spus ca Marius Lacatus nu se afla in pericol, pentru ca el va pleca doar atunci cand va dori acest lucru. "Marius este antrenorul Stelei. Daca va vrea sa plece, atunci Olaroiu vine in locul lui, daca e liber de contract. Altfel, il aduc pe Dan Petrescu", a afirmat latifundiarul, care a mai spus ca nu se pune problema ca Gabi Popescu sa vina la Steaua si sa ocupe postul pe care Adrian Ilie l-a lasat liber prin demisia sa.

Referitor la situatuia lui Dorin Goian, care a fost foarte aproape de un transfer la echipa engleza Sunderland, Becali a precizat: "Goian va pleca sigur si este posibil sa plece in Ucraina sau in alta parte. Cel mai probabil, Dinamo Kiev va inainta o oferta oficiala cat mai curand".

De asemenea, finantatorul ros-albastrilor a dezvaluit ca transferul lui Ionut Rada la Murcia a esuat si nu se mai pune problema ca Abel Gomes sa mai vina la Steaua: "Cine e Gomes? Ei sunt destepti si noi prosti? Ei il dau gratis si noi il luam de bun? Pai noi vrem sa ne batem cu Real Madrid si Barcelona si luam un jucator lasat liber de o echipa din Liga a II-a spaniola?"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.