Sport 14 Iulie 2008 15:40
Fundasul roman Cosmin Contra intentioneaza sa mai ramana un an la formatia spaniola Getafe, antrenorul echipei, Victor Munoz, anuntandu-l ca vrea sa conteze pe serviciile sale, informeaza editia online de duminica a Marca

"Victor conteaza pe eroul de la Munchen", scrie sursa citata, care mentioneaza ca jucatorul roman mai are un an de contract pe care vrea sa-l duca pana la sfarsit, chiar daca a existat posibilitatea sa plece de la club din cauza unor motive personale. Presedintele Angel Torres l-a anuntat ca poate reveni in Romania, pentru a fi alaturi de mama sa, informeaza NewsIn.

Contra a avut doua oferte din Romania, de la Dinamo Bucuresti si FC Timisoara, dar si alte doua echipe din Italia au fost interesate de transferul sau, Fiorentina si Catania, iar antrenorul Victor Munoz vrea ca jucatorul sa fie titular la Getafe.

Fundasul nationalei Romaniei evolueaza la Getafe din 2005, dupa ce a mai jucat la echipe precum Deportivo Alaves, AC Milan sau Atletico Madrid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.