Sport 11 Iulie 2008 14:50
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, ca demisia lui Adrian Ilie din functia de manager general nu se va resimti la nivelul clubului, intrucat doar Valeriu Argaseala si vice-presedintele Iulian Ghiorghisor sunt singurii oameni care nu pot fi inlocuiti la nivel administrativ.
"La Steaua doar doi oameni sunt indispensabili, Argaseala si Ghiorghisor, doi oameni de care nu ma pot desparti niciodata", a spus Gigi Becali, dupa care a explicat si rolul pe care-l va juca fostul manager general al Stelei: "Ilie nu a plecat de la Steaua pentru ca el va lucra pentru Steaua cum o facea si inainte, numai ca nu va mai fi oficial. Nu-i convenea ca se mai discuta despre Steaua cu rautate, va lucra la tansferuri in continuare, va face ceea ce facea si pana acum. Eu stabilisem cu el sa mai stea doua luni, sa ciocnim sampania dupa intrarea in grupe si apoi sa plece, dar el a facut-o de acum".

Finantatorul Stelei a dezvaluit cauzele care l-au determinat pe Adrian Ilie sa-si dea demisia din functia de manager general: "Nu am vorbit cu el fata-n fata pentru ca zis ca-i e jena sa se uite in ochii mei dupa ce m-am comportat extraordinar cu el si acum pleaca. L-au deranjat declaratiile, barfele de prin oras. Eu l-am asigurat tot timpul ca MM Stoica nu va mai lucra niciodata la Steaua. Nu sunt suparat pe MM Stoica, la nunta lui Chivu am stat de vorba o jumatate de ora cu el, dar el nu va mai fi niciodata la Steaua. L-a deranjat si chestia cu Sepsi, pentru ca el vorbise sa-l aducem, dar nu puteam pentru ca nu vroia Giovani. Sepsi l-a tradat in iarna pe Giovani, iar Giovani e familia mea. Le-am spus tuturor, si lui Argaseala, si lui Ilie sa se inteleaga bine cu Giovani. Chiar daca Giovani mai ridica tonul din cand in cand, el nu este un om rau. I-am spus: 'Bai Adriane, eu m-am impacat cu Giovani si Victor. Acum ce vrei? Sa ma cert din nou cu ei si sa stau 7 ani certat?'. Nu stiu cu ce l-a suparat Giovani, ca nu-mi spune nimic despre familia mea".

Gigi Becali a infirmat posibilitatea ca varul sau, Giovani Becali, sa fie urmatorul manager general din Ghencea: "Nu se pune problema. Ce legatura are Giovani cu Steaua? Nu ar fi o problema ca e dinamovist, dar e si asta. Nu o sa fie Giovani in conducerea Stelei. In locul lui Adrian Ilie va veni tot Adrian Ilie".

Becali a mai spus ca nu se pune problema ca Marius Stan sa vina intr-o functie de conducere la Steaua, dupa care a declarat ca Adrian Ilie nu are de ce sa fie nemultumit in urma plecarii sale de la gruparea din Ghencea: "De ce sa fie Adrian Ilie nemultumit de campania de achizitii? Ce? A adus Giovani vreun jucator la Steaua? Adrian Ilie a adus tot ce a vrut el".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.