Sport 11 Iulie 2008 14:46
Impresarul atacantului roman Adrian Mutu, Alessandro Moggi, a afirmat joi ca jucatorul a acceptat oferta de prelungire a contractului oferita de Fiorentina si va ramane la gruparea antrenata de Cesare Prandelli, informeaza presa italiana.
"Mutu la Fiorentina suta la suta? Da, contractul se va prelungi. Nu vorbim despre cifre, dar jucatorul a acceptat propunerea lui Corvino. E fericit ca va semna cu Fiorentina si spera sa fie capitan. Cererea a patru milioane de euro salariu? Este o inventie jurnalistica. A fost creat un caz cand nu mai era cazul. El mereu a vrut sa ramana la Fiorentina, asa ca este normal ca un om precum Mutu sa ceara o marire salariala dupa ce a avut un sezon foarte bun. Despre AS Roma? Nu am avut niciun contact cu ei", a spus agentul lui Mutu, Alessandro Moggi.

Atacantul roman are contract cu Fiorentina pana in 2011, dar clubul din Florenta i-a propus prelunirea intelegerii cu inca un an si o marire salariala de aproape 200.000 de euro pe sezon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.