Sport 11 Iulie 2008 12:21
Patronul lui FC Timisoara, Marian Iancu, a declarat in Austria ca gruparea sa i-a facut o oferta de salariu lui Cosmin Contra de 800.000 de euro in doi ani de contract, transmite corespondentul NewsIn
"Atat am putut noi sa sustinem financiar oferta pentru Cosmin, 400.000 de euro in primul an si alte 400.000 in al doilea an. Nu a iesit nimic. Sunt sigur insa ca va castiga mai mult acolo unde se va duce", a spus Iancu. Finantatorul gruparii banatene a mai afirmat ca in urmatoarele zile se va decide daca Ionel Ganea va continua alaturi de FC Timisoara, dar a precizat ca portarul Marius Popa nu va reveni in lotul primei echipe: "Nu este vorba de reconciliere in cazul lui Popa. Sunt recalcitrant cand sunt trecut la 'si altii'. Mie imi dai raspunsul intr-un minut sau pleci. In cazul lui Popa, el a hotarat. Nu mai avem emotii vizavi de el si nici o motivare sa ne ocupam de el".

Marian Iancu a adaugat ca regreta situatia lui Dare Vrsic, care nu si-a revenit dupa operatia suferita la genunchiul stang: "Operatia lui Vrsic nu a reusit, de fapt a fost prost facuta si trebuie sa o reluam. El se va opera cat de curand posibil. Va fi indisponibil cinci sau sase luni, dar nu avem ce face. O sa ne indreptam impotriva doctorului care a facut operatia, dupa o analiza a actelor medicale, pentru ca trebuie sa stie ce a facut cu viata unui sportiv. A pierdut sase, sapte luni dupa acccidentare, au trecut in van. Noi il pierdem pentru turul campionatului si aveam mare nevoie de el pentru cupele europene".

Dare Vrsic a suferit o fractura de peroneu in timpul partidei cu Dacia Mioveni, din cadrul etapei a 8-a a sezonului trecut, disputata pe 22 septembrie 2007, si a fost operat la Spitalul Militar din Bucuresti. Apoi, mijlocasul a efectuat mai multe tratamente de recuperare la clinica Isokinetik din Bologna, revenind pe gazon dupa sase luni. Dan Alexa a resimtit in urma cu trei zile dureri la genunchiul stang in urma efortului sustinut din ultima vreme, iar Filipe Da Costa a avut probleme medicale pe vremea cand evolua la Leeds United.

In incheiere, patronul timisorenilor a comentat si faptul ca i se spune Tito, deoarece a adus sarbi, bosniaci si sloveni la echipa: "Mama, cand trebuia sa ma nasca, era la Belgrad cu tatal meu. Impresia proasta a acestui lider in relatiile cu mai marii comunisti ai vremii a facut ca mama sa se intoarca in Romania ca sa ma nasca. Acolo am invatat sa merg, sa mananc, sa vorbesc si pot sa sun ca este, intr-un fel, a doua tara. Ma maguleste comparatia cu Tito".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.