Sport 10 Iulie 2008 04:29
Gruparea portugheza este dispusa sa ii imprumute in Giulesti si pe jucatorii Joao Paulo Andrade si Claudio Mejolaro „Pitbull“
Actionarul Rapidului, Fathi Taher, a declarat, ieri, ca gruparea portugheza FC Porto ofera sase milioane de euro plus jucatorii Joao Paulo Andrade si Claudio Mejolaro “Pitbull”, imprumut pentru un an, pentru fundasul Cristian Sapunaru. Taher spune ca Rapid este de acord cu oferta portughezilor, insa jucatorul nu s-a inteles deocamdata cu Porto in privinta salariului. “Am primit acum oferta de la Porto. Este foarte buna din punctul nostru de vedere si cred ca pana la urma o vom accepta. Cred ca il cedam pe Sapunaru pentru sase milioane si ne mai dau ei doi jucatori imprumut, iar dupa un an vom avea noi prima optiune de cumparare. E vorba de Joao Paulo si Claudio Pitbull”, a spus Taher. Fundasul portughez Joao Paulo Andrade are 27 de ani si a evoluat in opt meciuri pentru FC Porto in editia trecuta a campionatului.
Atacantul brazilian Claudio Mejolaro Pitbull, (26 de ani) a fost imprumutat sezonul trecut de FC Porto la Vitoria Setubal, echipa pentru care a marcat sapte goluri in 32 de partide.

Victor Becali: „Sunt probleme cu salariul”
Impresarul lui Sapunaru, Victor Becali, a declarat, insa, ca FC Porto nu a satisfacut inca pretentiile financiare ale jucatorului, motiv pentru care tratativele continua. “Suntem in faza de discutii cu cei de la Porto.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.