Sport 10 Iulie 2008 12:39
Echipa spaniola FC Barcelona nu este de acord ca Ronaldinho sa faca deplasarea, alaturi de nationala Braziliei, pentru Jocurile Olimpice de la Beijing, desi antrenorul catalanilor, Josep Guardiola, a anuntat ca brazilianul nu mai intra in planurile sale pentru sezonul viitor, informeaza BBC

"Ronaldinho trebuie sa se prezinte lunea viitoare la antrenamente. Jocurile Olimpice nu se inscriu in calendarul FIFA si nu exista nicio regula speciala care sa oblige echipa sa-i lase pe fotbalisti la competitie", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul clubului.

Fostul Balon de Aur din 2005 a fost convocat de selectionerul Carlos Dunga in lotul pe care Brazilia il va deplasa la Beijing.

Directorul sportiv al Barcelonei, Txiki Begiristain, a precizat in urma cu cateva zile ca obiectivul gruparii spaniole este sa aiba cat mai multi fotbalisti disponibili pentru turul trei preliminar din Liga Campionilor, care este programat in perioada in care are loc si Olimpiada.

Alt component al formatiei catalane, Lionel Messi, a fost convocat in lotul Argentinei pentru JO 2008, insa oficialii Barcelonei au mentionat ca ii vor da drumul jucatorului doar daca sunt obligati de lege.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.