Sport 7 Iulie 2008 04:09
Capitanul nationalei de fotbal a Romaniei, Cristian Chivu, s-a casatorit religios, ieri, cu Adelina Elisei Dupa „nunta anului", cei doi vor merge in luna de miere in Grecia, iar toate cadourile primite ieri vor fi donate in scopuri umanitare

Tinuta la Palatul Stirbey din Buftea, nunta lui Cristian Chivu cu fosta prezentatoare tv Adelina Elisei a adunat lumea buna din fotbalul romanesc si nu numai. Cei doi se cununasera civil joia trecuta, la Primaria Sectorului 1, iar ieri a venit randul ceremoniei religioase.

Chivu si Adelina au spus „da" in prezenta nasilor Victor si Manuela Becali, inainte de o petrecere la care erau asteptati in jur de 500 de invitati. Pe lista figurau si vedeta lui AS Roma, Francesco Totti, sau antrenorul lui Inter Milano, Jose Mourinho.

Cadourile vor fi donate
Fosti si actuali internationali romani, precum Bogdan Lobont, Cosmin Contra, Gheor­ghe Craioveanu, Ilie Dumitrescu, Viorel Moldovan si Gabi Popescu, au venit din timp la Palatul Stirbey, unde a fost prezent si chirurgul italian care l-a operat pe Chivu la umarul stang. Dupa ceremonie, Cristi a promis ca relatia sa cu Adelina nu se va schimba.

„Ce a fost mai greu a trecut. Voi fi un sot si un tata protector si nu cred ca se vor schimba multe lucruri in relatia noastra. Vrem sa fim fericiti pana la adanci batraneti", a declarat jucatorul lui Inter, care a renuntat ieri la bandajul de la umarul stang.

Mirii au anuntat ca toti banii stransi cu aceasta ocazie vor fi folositi pentru proiecte umanitare. Domnul si doamna Chivu vor merge in luna de miere in Grecia. Cei doi au preferat o destinatie apropiata de Romania, pentru a nu complica recuperarea lui Cristi, care isi revine dupa o operatie la umar, dar si pentru ca Adelina sa nu aiba emotii in privinta sarcinii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.