Sport 7 Iulie 2008 03:49
Din avalansa de presupuse oferte pe care le au internationalii romani, din partea marilor cluburi europene, s-au concretizat doar intelegerile cu Terek Groznii si Catania

La fiecare sfarsit de sezon, jucatorii romani revin in centrul atentiei mai des chiar decat in timpul petrecut pe teren. Intr-o incercare continua de anticipatie, un grup select de fotbalisti, aproape mereu aceiasi, este transferat din condei, in ordinea descrescatoare a valorii cluburilor.

De fiecare data, balul il deschid Mutu si Chivu, care ajung invariabil la Real Madrid sau la Barcelona, dupa caz, mai repede decat in prima zi de vacanta. Fatalitatea poarta in general acelasi nume, ofiterul de presa al cluburilor in speta, care anunta intr-un comunicat oficial inoportunitatea mutarilor din presa lumii. Dupa mai multe incercari ratate de-a lungul ultimilor ani, Chivu a ajuns anul trecut la Inter, astfel ca si-a castigat dreptul de a nu tine, si de aceasta data, capul de afis al transferurilor pe hartie, fie si in an de Campionat European.

Decizia fantomatica a UEFA de a-l obliga pe Mutu sa plateasca despagubiri clubului Chelsea a jucat un rol important pe piata transferurilor. Concluzia o dau publicatia „Il Messaggero“ si impresarul jucatorului. „Fiorentina a sondat terenul cu Real si cu Barça: raspunsuri negative. In Italia, nici Inter, nici Milan, nici Juve nu-l doresc. Exceptia e AS Roma, care-l tine pe roman in capul listei“, a notat ziarul italian, completat de Alessandro Moggi, pentru o mai mare acuratete: „Mutu va ramane 100% la Fiorentina, care i-a oferit o prelungire a contractului pana in 2012“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.