Sport 28 Iunie 2008 13:33
Fundasul Rapidului, Danut Perja, a declarat vineri ca in Romania se transfera prea multi jucatori straini, lucru care va conduce la eliminarea romanilor din formatiile de top.
"Nu stiu daca se exagereaza cu jucatorii straini, dar cred ca sunt cam multi. Nu mai avem loc noi, romanii. Nici nu pleaca foarte multi jucatori romani din tara in afara sa se mai compenseze. Dintre cei veniti, unu-doi sunt mai buni decat noi, din ce am vazut pana acum. Pe restul trebuie sa ii vedem la lucru", a spus Perja.
La Rapid sunt legitimati 9 jucatori straini, Andrade, Bozovic, Fernandes, Cesinha, Spadacio, Boya, Joao Paulo, Vasco Matos, pus pe lista de transferuri, si Ranko Despotovic, foarte aproape de o plecare la Murcia. Conducerea Rapidului a anuntat ca va mai transfera si alti fotbalisti straini, printre numele vehiculate fiind Julio Cesar (AEK Atena), Joao Paulo Andrade, Adriano (ambii FC Porto) sau Giannoulis (Iraklis).

Fundasul giulestean considera ca aducerea de jucatori straini are si urmari pozitive: "E bine ca vin mai multi straini, astfel creste concurenta. Cei mai in forma si cei mai valorosi vor juca, dar mai e mult pana inceperea campionatului. Atunci vom vedea ce se va intampla. Nu poti zice nimic despre valoarea lor. Sa inceapa jocurile amicale, si atunci vom vedea valoarea lor. Asta e politica clubului, sa aduca jucatori straini, iar a noastra sa ne antrenam si sa luptam pentru locurile de titulari".

Intrebat cum se descurca in vestiar prin prisma numarului mare de fotbalisti pe care Jose Peseiro ii are la dispozitie, 27, Perja a raspuns: "Suntem cam multi. Probabil ca o sa mai plece unii dintre noi. Speram sa ne anunte la timp. Pana acum nu ni s-a comunicat nimic in privinta plecarilor. Probabil, daca s-a facut, s-a facut personal".

Perja a incheiat spunand ca, in opinia sa, Spania va invinge Germania in finala Campionatului European si va deveni campioana Europei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.