Comitetul de Urgenta al FRF a stabilit calendarul competitional pentru sezonul 2005-2006 fara sa ia in calcul eventuala calificare a nationalei la turneul din Germania.

Desi Romania mai are sanse de calificare la turneul final al CM 2006, Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a aprobat calendarul competitional al sezonului 2005-2006 ca si cind nationala antrenata de Victor Piturca a ratat deja prezenta la competitia din Germania. Totusi, conducerea FRF, fara Mitica Dragomir, a aprobat un amendament conform caruia programul va fi modificat daca vom obtine calificarea.

Dupa deliberari si modificari, s-a decis ca noua editie a Diviziei A sa inceapa pe 6 august, turul urmind sa se incheie pe 3 decembrie. Va urma din nou o vacanta de trei luni, reluarea campionatului fiind prevazuta pe 4 martie. Cupa Romaniei va debuta pe 20 iulie, cu meciurile din esaloanele inferioare, reprezentantele Diviziei A intrind in cursa abia in luna septembrie. Esalonul secund va incepe pe 20 august si se va termina, ca si Divizia A, pe 3 iunie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.