Sport 25 Iunie 2008 11:21
Capitanul nationalei de fotbal a Romaniei, Cristian Chivu, a fost suspus ieri unei interventii chirurgicale la umarul stang, la clinica Fundatiei Irccs San Matteo din Pavia, a anuntat site-ul oficial al echipei sale de club, Inter Milano, potrivit NewsIn.

"Interventia chirurgicala a fost efectuata de directorul clinicii, profesorul Francesco Benazzo, asistat de profesorul Franco Combi, responsabil al staff-ului medical de la F.C. Internazionale si a durat circa doua ore. Cristian Chivu a fost supus unei operatii de reconstructie a umarului stang, pentru a evita recidiva luxatiilor, asa cum s-a intamplat in sezonul trecut", a anuntat site-ul lui Inter Milano.

Capitanul tricolorilor ar fi trebuit sa se opereze dupa nunta sa, programata pe data de 6 iulie, insa, la cererea noului sau antrenor, Jose Mourinho, el a devansat operatia, pentru a se putea pune cat mai repede la dispozitia echipei.

Chivu s-a accidentat la umar pe data de 13 septembrie, in minutul 24 al amicalului sustinut de Romania la Koln, cu Germania. Ulterior, pe data de 3 martie, el a suferit o recidiva in meciul jucat de Inter Milano in compania formatiei Napoli.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.