Sport 24 Iunie 2008 14:51
Fotbalistul Stelei, Petre Marin, a declarat astazi dupa ce apelul ros-albastrilor in cazul "Valiza" a fost respins, ca suspendarea sa pentru sase luni nu este corecta si este nemultumit de faptul ca i s-a luat dreptul la munca, informeaza NewsIn.
"Consider ca suspendarea mea nu este corecta. Vom merge mai departe si vom contesta deciziile Comisiilor de Disciplina si de Apel si sper sa se faca dreptate. Atat timp cat sunt nevinovat, consider ca este nedrept ce mi s-a intamplat si nu merit sa fiu suspendat. Vreau sa mi se dea dreptul sa-mi fac meseria", a declarat Petre Marin pentru site-ul oficial al Stelei.

Clubul Steaua va ramane cu sapte puncte de penalizare, iar patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, va avea interdictie timp de doi ani pe stadioane si va plati o amenda de 200.000 de lei dupa cazul "Valiza", a hotarat luni Comisia de Apel, care a mentinut astfel deciziile Comisiei de Disciplina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.