Sport 24 Iunie 2008 14:43
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca atacantii Arthuro Henrique Bernhardt, care a semnat pe patru ani cu ros-albastrii, si Darcy Dolce Neto, pentru care inca se poarta negocieri cu Aris Salonic, vor fi ultimii doi jucatori straini transferati in Ghencea, anunta NewsIn.

"Intrebati-l pe Adrian Ilie despre Arthuro. Eu am vazut doi atacanti, Arthuro si Neto. Le-am spus 'luati-i pe astia doi si sa terminam balciul!'. Sunt ultimii straini transferati de Steaua, pentru ca eu vreau sa aduc jucatori din Romania. Ii aduc pe ei, pentru ca nu avem alti atacanti romani la fel de buni. Daca aduci jucatori straini, ce satisfactii mai ai? Nu mai bate Steaua, bat jucatorii straini. Ce, trebuie sa iau exemplul lui Arsenal? Nu ma intereseaza, ei au alta mentalitate. Eu nu as avea satisfactiile pe care le am daca as avea o echipa din straini. Eu cresc jucatori romani, o sa vedeti de la anul", a declarat Becali.

Becali s-a referit si la respingerea apelului Stelei in cazul "Valiza": "Dau zeci de milioane si nu am voie sa ma duc pe stadion ca asa a hotarat Mircea Sandu, sau cine a hotarat. Ei cred ca se pot juca cu mine. E o decizie dureroasa pentru ca nu poti sa dictezi totul in fotbalul romanesc, dar o sa vedeti ca nu o sa fie asa. Cum adica, dau milioane in stadion, vine echipa nationala sa joace in Ghencea, si eu nu am voie sa ma duc. Ei au voie, dar eu nu am voie".

Latifundiarul a continuat referindu-se la planurile de viitor pe care le are in privinta clubului Steaua: "Intentionez sa fac mai mult, mai ales dupa ce am vazut ce a reusit Rusia la Campionatul European. Ei au reusit asta datorita scolii de fotbal de la Sankt Petersburg. Eu vreau sa fac o scoala asemanatoare si sa dau jucatori echipei nationale, dar acum o sa se uite la jucatorii astia cum joaca ei doar la Steaua. Sa dea Paszkany si Muresan de la CFR Cluj fotbalisti echipei nationale".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.