Sport 21 Iunie 2008 12:58
Presa italiana scrie ca noul salariu propus de oficialii Fiorentinei pentru atacantul roman Adrian Mutu este cu 10 procente mai mare decat suma de bani pe care o primea anual pana in prezent.
Cotidianul italian Corriero dello Sport scrie ca pe langa prelungirea contractului cu un an, pana in 2012, lui Adrian Mutu i s-a propus si marirea salariului cu 10%, el avand in prezent un contract in valoare de aproape 1,8 milioane de euro pe an, dar se precizeaza ca atacantul roman poate primi in plus intre 200.000 si 300.000 de euro pe an. Fiorentina a anuntat oficial in cursul zilei de joi ca i-a propus lui Mutu o usoara marire de salariu si prelungirea pana in 2012 a contractului actual.

Oferta Fiorentinei vine dupa ce a primit o scrisoare din partea reprezentantului jucatorului, care anunta noile cereri ale lui Adrian Mutu, iar directorul sportiv al echipei, Pantaleo Corvino, a explicat ca atacantul roman este un jucator valoros si isi doreste sa accepte noua intelegere, pentru ca gruparea pe care o reprezinta vrea sa duca o politica responsabila si coerenta in privinta jucatorilor.

Altfel, presa italiana mentioneza ca Adrian Mutu a refuzat o oferta din partea clubului turc Fenerbahce, iar un alt club interesat de transferul sau este AS Roma, care l-a achizitionat pe Riise si il dorea si pe Huntelaar, dar suma ceruta de Ajax este considerata prea mare. "Roma il vrea pe Mutu? Nu cred ca este adevarat. In primul rand trebuie sa vorbeasca cu Fiorentina, pentru ca Adrian este un jucator sub contract. De ajuns, nu mai vreau sa vorbesc de cazul Mutu", a explicat agentul jucatorului, Alessandro Moggi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.