Sport 20 Iunie 2008 04:28
Banii la discretie, eforturile de la nationala ale jucatorilor Stelei si valoarea lotului sunt argumentele lui Andone pentru a spune ca CFR este favorita la titlu

Contestata deseori, compozitia cosmopolita a lotului campioanei este un avantaj pentru antrenor in acest moment, cand accidentarea lui Radoi, lacrimile lui Ghionea sau intrebarile lui Goian despre viitoarea lui echipa sunt fierbinti.

„Avem avantajul de a pregati tot lotul fara accidentari sau probleme de natura emotionala. Nu stiu in detaliu ce se intampla la contracandidatele noastre, dar cred ca suntem favoriti la titlu pentru campionatul care va incepe“, spune Ioan Andone din Austria. CFR este de trei zile la Kossen, la aproape o mie de metri deasupra marii, iar fata bronzata a lui Andone este un permanent zambet.

Tonic atunci cand vorbeste despre sustinerea pe care o are de la Paszkany, aproape sadic atunci cand se refera la programul jucatorilor lui: „La ce antrenamente le pregatesc, nu mai au nevoie de altceva in program. N-o sa vedeti la noi sedinte de shopping sau ceva similar, pentru ca dupa 100 de minute de antrenament, daca treceti pe langa camerele lor, auziti si musca“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.