Sport 19 Iunie 2008 17:28
Comisia de Disciplina a UEFA a decis miercuri sa-i suspende cate un meci pe selectionerii Joachim Low si Josef Hickersberger, dupa ce au fost eliminati in timpul partidei dintre Austria si Germania de la Campionatul European, informeaza AFP, potrivit NewsIn.

Comisia a decis sanctiunea potrivit articolului 9 din regulamentul disciplinar al UEFA, care prevede ca un jucator sau un oficial sunt suspendati automat pentru o etapa in cazul unei eliminari.

Selectionerul Germaniei, Joachim Low, nu va putea merge la vestiare sau sta pe banca in timpul sfertului de finala de joi dintre Portugalia si Germania. Sactiunea lui Josef Hickersberger se va aplica la urmatorul meci al nationalei austriece, care a fost eliminata deja de la EURO 2008.

Cei doi selectioneri au fost eliminati in minutul 41 al meciului castigat de Germania cu 1-0, dupa ce au avut o altercatie cu arbitrul de rezerva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.