Sport 17 Iunie 2008 16:39
Portarul Cehiei, Petr Cech, a declarat ca greseala sa din minutul 86 al partidei Turcia-Cehia, scor 3-2, a contat decisiv in eliminarea nationalei sale de la Campionatul European, si spune ca singurul aspect pozitiv este ca acest sezon s-a terminat pentru el, informeaza AFP.

"Singurul lucru pozitiv este acela ca acest sezon s-a incheiat. Cand gresesti trebuie sa o recunosti, iar din pacate eroarea mea din final a trimis Cehia acasa", a afirmat Cech. Portarul a explicat si cum anume s-a petrecut faza din minutul 87, in care turcii au egalat la doi: "Mingea a fost parca dintr-o data prea departe de mine, am incercat sa o prind, dar a cazut chiar in fata lui Nihat, care a si marcat".

Goalkeeperul lui Chelsea a mai spus ca sezonul recent incheiat a fost unul plin de ghinioane pentru el: "A fost un an incredibil, un ghinion urmat de altul. De fiecare data cand m-am recuperat dupa vreo accidentare, s-a intamplat sa vina o alta dezamagire, iar totul a culminat cu infrangerea din finala Champions League. Sper ca in noul sezon sa nu mai am probleme".

Cehia a pierdut dramatic, duminica, in fata Turcei, intr-un meci din Grupa A a turneului final, cu scorul de 3-2, dupa ce formatia lui Karel Brueckner a condus cu 2-0, si a ratat astfel calificarea in sferturile de finala ale Campionatului European.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.