Sport 16 Iunie 2008 03:48
Echipa clujeana are la dispozitie cel mai mare buget pe care l-a avut vreodata o echipa de fotbal din Romania

Arpad Paszkany, omul cu bani de la CFR Cluj, are vesti senzationale pentru suporteri: un buget cu adevarat de Champions League, adica undeva in jurul a 40 de milioane de euro. "Bugetul e mai mare decat anul trecut pentru ca si cheltuielile sunt mai mari. Inca nu am primit niciun leu si am cheltuit mai mult decat o sa primim in total din Liga Campionilor. De la turnicheti pana la sistemul de supraveghere si de la tabela noua de marcaj pana la nu stiu ce alte minunatii costa mult.

Anul acesta, bugetul este undeva la 35-38 de milioane", a spus Paszkany, care recunoaste, insa, ca o mare parte din acesti bani va merge in reconstructia stadionului pentru ca vrea ca CFR Cluj sa joace pe teren propriu: "La noi bugetul este mai elastic. In orice caz, cheltuielile sunt foarte mari, atat in ceea ce priveste infrastructura pentru ca stadionul creste. Stadionul este cel care ne mananca jumatate de buget. Consiliul Judetean si Consiliul Local in patru ani de zile nu au fost capabile, din bani publici, sa construiasca un stadion, noi am facut treaba asta practic intr-un an de zile. In vara anului trecut a inceput reconstructia acestui stadion si sper ca la finele lunii august sa si terminam acest lucru. Este un efort financiar si organizatoric deosebit si nu exista riscul sa nu putem juca la Cluj in Liga Campionilor”.

In ceea ce priveste sezonul viitor de Liga I , Paszkany este convis ca CFR Cluj se va bate din nou pentru titlu, dar ca de data aceasta cu Dinamo. "Eu sincer vad mai multe echipe care se pot lupta la titlu. In primul rand Dinamo, pe ei ii vad principala contracandidata la titlu alaturi de noi. Rapidul se pare ca se intareste atat pe banca tehnica, cat si in ceea ce priveste lotul de jucatori. Binenteles, e si Steaua, dar nu sunt de neglijat Poli Timisoara, Vasluiul sau Urziceniul. Oricare din echipe acestea pot sa sara in frunte".


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.