Sport 13 Iunie 2008 12:06
Fotbalistul Rapidului, Daniel Pancu, a declarat azi agentiei NewsIn, ca Romania poate invinge Italia, deoarece squadra azzurra are probleme in defensiva dupa accidentarea lui Cannavaro.

"Parerea mea este ca Romania este obligata sa invinga Italia. Un egal nu ne ajuta prea mult. Italia are o aparare mai slaba decat Franta, fara Cannavaro sunt morti. Chiar daca e greu, cred in calificare. Parerea mea e ca vom invinge Italia cu 2-1, dubla Mutu sau Daniel Niculae. Totusi, as vrea ca dubla sa fie reusita de Daniel Niculae, este prietenul meu si ii tin pumnii", a declarat Daniel Pancu, care a evoluat in Italia, la Cesena, in sezonul 1999-2000.

Fundasul echipei Real Madrid, Fabio Cannavaro, s-a accidentat luni, 2 iunie, la glezna stanga, la primul antrenament sustinut de nationala Italiei in Austria.

Intrebat ce parere are despre prestatia Romaniei contra Frantei, jucatorul rapidist a afirmat: "Rezultatul este foarte bun, iar Romania nu avea cum sa evolueze altfel. Domnul Piturca a ales cea mai buna tactica. Nu se problema ca Romania nu stie sa atace, contra Frantei tactica a fost defensiva, dar nimeni nu trebuie acuzat".

Pancu a adaugat ca este convins ca Adrian Mutu isi va arata valoarea contra Italiei: "Mutu ii stie foarte bine pe italieni. Le va arata ca are valoare. El nu a jucat slab cu Franta, ci a fost nevoit sa evolueze mai retras. Cred foarte mult in calitatile lui. Va face lucruri bune contra Italiei". Jucatorul Rapidului nu a uitat nici de partida cu Olanda: "Este cea mai puternica echipa din grupa. Cu ea va fi cel mai greu. Olandezii joaca un fotbal spectaculos, placut ochiului".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.