Sport 12 Iunie 2008 03:44
Cornel Dinu, administratorul-delegat al lui FC Dinamo, a anuntat ieri ca mijlocasii Andrei Margaritescu si Catalin Munteanu nu intra in vederile staff-ului tehnic, ei fiind pusi pe lista de transferari
Cei doi, care pot ajunge in liga a doua germana, la FC Kaiserslautern, echipa care l-a dat afara dupa numai cateva luni pe ex-stelistul Victoras Iacob, se alatura astfel fundasului peruan John Galliquio si celui macedonean Blagoja Todorovski, care au fost anuntati de Rednic inca de saptamana trecuta ca nu vor mai face parte din lotul "cainilor rosii".

"Obiectevele sunt aceleasi, de 50 de ani, la Dinamo. Margaritescu si Munteanu sunt jucatori in tratative, in niste calcule, nu intra in vederile echipei tehnice si se cauta niste solutii de colaborare, schimburi de jucatori. La momentul respectiv veti afla mai multe", a spus Dinu. Lotul lui Dinamo s-a reunit ieri pentru inceprea pregatirilor sezonului 2008-2009, sub comanda noului antrenor principal Mircea Rednic si a "secunzilor" Ion Vladoiu si Marius Bratu (care se va ocupa de pregatirea portarilor), Constantin Niculae fiind in continuare preparatorul fizic al echipei. Cei 20 de jucatori care s-au prezentat la reunirea lotului au fost Florin Matache, Denis Romanovs (portari), Silviu Izvoranu, Nino Pekaric, Zie Diabate, Cristian Pulhac, Lucian Goian, Sergiu Homei, Dragos Grigore (fundasi), Ilie Iordache, Adrian Ropotan, Vojislav Vranjkovic, Gabriel Torje, Marius Alexe, Anoh Atoukora, Dan Bucsa (mijlocasi), Ionel Danciulescu, Osvaldo Miranda, Andrei Cristea si Mihai Damaschin (atacanti).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.