Sport 10 Iunie 2008 09:53
Fundasul francez Lilian Thuram a declarat ca nationala condusa de Raymond Domenech nu este mai puternica decat alte formatii din Grupa C si ca nationala Romaniei este o formatie foarte periculoasa, care vrea sa obtina o victorie in meciul de astazi, relateaza AFP.

"Nu exista presiune, dar este un meci foarte important. Asteptam linistiti partida si speram sa facem un meci mare. Inceputul unei competitii este mereu dificil. Romania este o mare echipa, care a avut rezultate bune. Cand exista teama de a pierde, este un lucru bun. Ea permite sa faci lucrurile cat mai corect. Important este sa jucam compact si sa avem un inceput bun. Nu cred ca Franta este mai puternica decat alte echipe. Fiecare meci are istoria sa", a declarat Lilian Thuram, conform NewsIn.

Jucatorul francez a adaugat ca pentru nationala Frantei ar fi bun si un rezultat de egalitate in prima partida, dar spera la o victorie. "Romania este o echipa buna. A castigat contra Olandei. Daca exista o echipa de care sa ne temem, poate sa fie Romania, dar toate echipele din grupa sunt periculoase. Adrian Mutu este un jucator foarte bun. Poate face diferenta in orice moment. Este unul dintre cei mai buni jucatori europeni. Am avut sansa sa joc alaturi de el la Juventus Torino si stiu cat poate sa fie de periculos", a mai opinat fundasul.

Atacantul Thierry Henry este incert pentru meciul de luni contra Romaniei, potrivit lui Thuram, care a adaugat ca spera ca jucatorul Barcelonei sa fie apt pana la ora jocului. Henry nu s-a mai antrenat de vineri din cauza unei accidentari suferite in meciul amical contra Columbiei. In cazul in care nu va juca impotriva Romaniei, Henry va fi inlocuit cu Nicolas Anelka.

Vieira si Henry au participat duminica seara la prima parte a antrenamentului nationalei Frantei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.