Adversar de marca pentru Galatasaray in finala Cupei Turciei, echipa antrenata de Gheorghe Hagi va intalni in ultimul act pe campioana Fenerbahce Istanbul. Chiar daca a avut doi jucatori eliminati, marea rivala a Galatei s-a calificat in finala dupa ce a invins la loviturile de departajare pe Denizlispor, cu scorul de 5-3 (0-0 dupa 90 de minute si 1-1 dupa 120 de minute). Denizli a deschis scorul prin Fatih (104), in fata unei echipe ce juca in inferioritate numerica din minutul 17, cand a fost eliminat Umnit Ozat.

Brazilianul Luciano a egalat pentru Fenerbahce in min. 111, iar apoi a fost eliminat si el. La loviturile de departajare, pentru Fener au inscris Alex, Aurelio, Onder, Mehmet si Nicolas Anelka, in timp ce de la Denizli au transformat Kratochvil, Tomas si Ersen, ratand Fatih si Guven.

Galatasaray a reusit sa se califice in finala Cupei Turciei, miercuri, in fata lui Trabzonspor, tot la loviturile de departajare, cu 4-2 (1-1 dupa 90 si 120 de minute de joc).


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.