Sport 31 Mai 2008 00:28
Accidentat la antrenamentul de vineri, stelistul a scapat ieftin, doctorul Pompiliu Popescu dandu-i un diagnostic favorabil pentru turneul final.
Problemele lui Victor Piturca inaintea Campionatului European din Austria si Elvetia se inmultesc cu fiecare antrenament. Ideea ca tricolorii sa se pregateasca in conditii similare de joc, purtand aparatorile de tibie, nu i-a tinut departe pe jucatori de infirmerie.

Ieri, stelistul Dorin Goian a parasit mai devreme antrenamentul, acuzand dureri la tendon. “Goian are ceva probleme, va face o investigatie pentru ca la tendon simte o anumita durere. Sper sa nu fie vreo problema serioasa”, a declarat selectionerul intr-o conferinta de presa de dupa antrenamentul de vineri dimineata.
In cele din urma, s-a dovedit ca accidentarea stelistului a fost mai usoara decat s-ar fi asteptat, doctorul Pompiliu Popescu declarand ca prezenta la Euro nu este pusa in pericol.
Publicitate


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.