Sport 29 Mai 2008 02:08
Hanescu si Sorana Carstea s-au calificat in turul doi la Roland Garros in timp ce Ion Tiriac spunea ca tenisul romanesc este inexistent.

Dintre cei doi romani prezenti pe tabloul principal al baietilor la Roland Garros, unul s-a calificat in turul secund. Este vorba de Victor Hanescu, care l-a invins in cinci seturi (4-6, 6-2, 4-6, 6-4, 6-3) pe israelianul Dudi Sela, infirmand o declaratie a lui Ion Tiriac, care sugera ca tenisul romanesc practic nu exista.

“Tenisul romanesc nu este pe o panta descendenta, el nu mai e pe panta. Gresim cand ii comparam pe actualii tenismeni cu Ilie Nastase sau Virginia Ruzici, ei au fost niste exceptii pe care Romania nu le are tot timpul. Tenisul romanesc are nevoie de o scoala elementara care sa poate tria copiii inca de mici, adica la varsta de zece ani sa spuna deja care merge mai departe sau nu”, a spus Tiriac dupa inaugurarea Complexului Olimpic de la Izvorani.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.