Sport 27 Mai 2008 05:00
O echipa de vis a Romaniei care a sfidat timpul a tinut pasul cu selectionata galactica condusa de Luis Figo. Scorul final, 3-5, nu a mai interesat pe nimeni.

„Seara Campionilor" a adus in tribune aproximativ 15.000 de oameni, care au venit sa-i mai vada o data jucand pe Hagi, Popescu &Co.

Cuplul de antrenori Iorda­nes­cu&Jenei nu i-a dezamagit pe suporteri si a introdus in primul 11 jucatorii din „generatia de aur", singurul intrus fiind Balaci.

Cel mai aplaudat fotbalist de pe teren a fost Gheorghe Hagi. Sub atenta supraveghere a presedintelui Basescu, Hagi ne-a adus aminte de perioada cand inca mai juca. A trimis cateva pase foarte bune, a sutat si s-a rastit la arbitri atunci cand deciziile nu l-au multumit. De partea cealalta, Figo a adus multi jucatori aflati inca in activitate, iar acest lucru s-a vazut si pe tabela de marcaj, care la pauza indica 3-1 pentru oaspeti.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.