Tatal pilotilor de Formula 1 Michael si Ralf Schumacher, Rolf, nu mai urmareste cursele de F1, deoarece ii provoaca prea mult stres, informeaza cotidianul Bild. "Sunt prea suparat si tensionat ca sa mai urmaresc cursele la televizor. O data mi-am luat tensiunea si la startul cursei aveam un puls de 170. In ritmul acesta nu pot rezista, asa ca nu ma mai uit", a declarat Rolf Schumacher, in varsta de 59 de ani. Tatal fratilor Schumacher prefera sa mearga la pescuit in timpul curselor de F1.

"Cand fiii mei concureaza, prefer sa merg la pescuit sau sa ma plimb cu barca. Daca le merge bine in cursa, ma uit la rezumate, daca nu, citesc abia a doua zi, in ziare, despre evolutia lor", a precizat tatal pilotilor germani. Rolf Schumacher a adaugat ca se enerveaza din cauza rezultatelor slabe din acest sezon ale fiului sau Michael. "Ma enervez, caci stiu ca Michael poate merge mult mai repede, dar masina sa sau pneurile nu sunt suficient de rapide. Cred ca fiul meu isi va reveni si nu se va retrage la finalul acestui sezon", a spus Rolf.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.