Sport 20 Mai 2008 01:26
Tehnicianul italian ar dori sa colaboreze la Catania cu mai multi fotbalisti romani, dar se teme de sumele mari pe care cluburile le cer pentru acestia

Walter Zenga, fost antrenor la Steaua si Dinamo, in prezent la Catania, format ie din prima liga italiana la fotbal, a declarat ca va discuta cu presedintele clubului sicilian despre achizitionarea catorva jucatori romani. Primul nume de pe lista lui Zenga este atacantul Stelei, Nicolae Dica. „Am spus mereu ca, oriunde voi merge, mi-as dori sa-l iau pe Dica. Il cunosc bine, stiu ce poate, dar este cale lunga de la dorinta mea pana la punerea in practica“, ne-a declarat ieri tehnicianul italian.

Afland de interesul lui Walter Zenga pentru Nicolae Dica, Gigi Becali, patronul Stelei, a venit repede cu un raspuns: „Daca italienii de la Catania imi dau trei milioane de euro, pot sa-l ia pe Dica imediat!“. Gigi Becali sustine ca oficialii sicilieni l-au contactat pe varul sau, Ioan Becali, inainte de terminarea campionatului in Italia: „Au spus ca, daca scapa de retrogradare, il iau pe Dica“. Catania s-a salvat duminica de la caderea in Serie B in ultima etapa a sezonului 2007-2008, dupa o remiza pe teren propriu cu AS Roma, scor 1-1.

Zenga nu are ultimul cuvant
„Omul-paianjen“ a explicat mecanismul care functioneaza in interiorul clubului Catania: „Intru in biroul presedintelui si ii spun: «vreau un fundas dreapta», sa zicem. Il vreau pe Ogararu sau pe Sapunaru. El isi face niste calcule si, daca e cazul, vine cu o oferta. E adevarat ca antrenorul hotaraste ce jucatori sa fie transferati la echipa. Totusi, trebuie sa avem niste limite, nu pot sa ii spun ca il vreau pe Ronaldinho“.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.