Sport 20 Mai 2008 01:21
Desi pana acum era sigur ca Blni va veni la Rapid, Fathi Taher a inceput sa dea din colt in colt, admitand ca fostul selectioner nu va mai ajunge in Giulesti daca ia campionatul in Emiratele Arabe.

Ladislau Bölöni a atins termenul-limita impus de rapidisti, care expira azi, pentru a se hotari daca accepta sa vina in Giulesti.

Fostul selectioner are inca sanse sa castige campionatul cu echipa saudita Al Jazira, iar deznoda mantul luptei pentru titlu cantareste decisiv in decizia fostului selectioner.

„Daca ia campionatul acolo nu putem sa-l luam cu forta“, a spus pentru EVZ Fathi Taher, actionarul majoritar al giulestenilor. Al Jazira se afla in acest moment pe pozitia secunda, la trei puncte in spatele liderului Al Shabab. In cazul in care cele doua echipe termina la egalitate de puncte, titlul se va decide dupa un playoff.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.