Sport 17 Mai 2008 00:59
Lyon si Bordeaux, in Hexagon, Inter Milano si AS Roma, in Cizma, joaca sambata si duminica, in deplasare, meciurile care le vor departaja decisiv in fruntea clasamentului

Primele noastre adversare la Euro 2008, Franta si Italia, au cele mai disputate si echilibrate campionate de pe continent, titlul si retrogradatele urmand sa se decida sambata si duminica, in ultima etapa. In Ligue 1, diferenta dintre Lyon si Bordeaux, primele clasate, este de doar doua puncte, iar ambele evolueaza in deplasare.

Castigatoare a ultimelor sapte editii de campionat, Olympique Lyon este favorita la castigarea celei de-a opta, avand programat jocul decisiv pe terenul unei formatii lipsite de griji, Auxerre. In plus, lyonezii nu au mai pierdut in fata lui Auxerre din 15 ianuarie 2000, castigand sau incheind la egalitate urmatoarele 16 dispute.

Meciul se disputa cu casa inchisa, biletele epuizandu-se inca de joi dupa-amiaza, desi in Auxerre se desfasoara in acest weekend un important festival al vitei-de-vie si vinurilor, Fleurs de Vigne.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.