12 jucatori din Liga 1 sunt de ieri intr-un stagiu de relaxare in Turcia, la Belek, unde oamenii lui Victor Piturca vor sta pana pe 19 mai.

Secundul lui Piturca, Stefan Iovan, spune ca in Turcia stelistii trebuie sa uite de lupta pentru titlu si sa se concentreze pe meciurile nationalei la Euro. "Aici sunt ca intr-o vacanta. Au putut veni alaturi de sotii sau prietene si nu au decat un antrenament pe zi, plus inot, sauna, masaj si fotbal-tenis", spune Iovan, care considera ca stagiul pica bine pentru stelisti.

"Au avut un final stresant de campionat, au pierdut lupta pentru titlu in ultima etapa, dar aici trebuie sa se relaxeze. Noi vrem sa le spalam creierele, pentru a-i ajuta sa lase totul in urma", a glumit Iovan. Goian, Ghionea, Radoi, Ovidiu Petre, Dica si Nicolita sunt stelistii care au facut deplasarea in Turcia alaturi de lotul nationalei.

Alaturi de acestia au mai fost chemati la lot Lobont, Bratu, Moti, Cristea (toti Dinamo), Sapunaru (Rapid) si Ciprian Deac (CFR Cluj). Jucatorilor din campionatul intern li s-a adaugat si Paul Codrea, iar Dani Coman era asteptat sa soseasca ieri seara, fiind invoit, dupa ce duminica s-a casatorit.