Sport 13 Mai 2008 00:44
Presedintele LPF crede ca scandalul cu valiza de la Cluj este bomboana de pe coliva pentru formatia din Ghencea. Oracolul din Balcesti este convins ca Gigi Becali a picat intr-o capcana pregatita din timp din care ii va fi greu sa iasa.
Scandalul valizei cu 1.7 milioane de euro a infierbantat Liga lui Mitica. Dupa ce trei presedinti de cluburi au anuntat ca nu vor sa mai joace cu Steaua lui Gigi Becali dupa ancheta declansata de DNA, Dumitru Dragomir este pesimist. “Gigi Becali a picat intr-o capcana. Era bine daca nu trimitea acei bani la Cluj. Acum este luat la tinta. Eu stiu cine a dat telefon ca sa fie declansata ca actiune, dar astept ca DNA sa recunoasca”, a spus Mitica. Seful LPF este convins ca pentru Steaua vor urma vremuri grele. “Cred ca Steaua a intrat intr-un con de umbra din care va iesi peste 10 ani. Aceasta actiune a stricat imaginea clubului. Tara asta este saraca. Sunt multi oameni care nu au nici un euro si 70 de centi, dar 1.700.000 de euro. Pentru ei acea valiza cu bani este ceva inimaginabil. Conducerea Stelei a ajutat la compromiterea clubului. Pentru ca a pus botul la nada care i s-a intins. A fost o capcana pregatita din timp”, a spus Dragomir. Acesta il atentioneaza pe Gigi Becali pe care il considera acum extrem de vulnerabil. “Gigi este vinovat doar moral pentru aceasta situatie. Sa aiba grija. I-a jignit pe multi, credea ca este infailibil si intangibil. Nu este asa. Il asteptau de mult timp. Habar nu are cati il asteptau la cotitura si inca il mai asteapta”, a precizat Mitica.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.