Sport 13 Mai 2008 00:40
Presedintele LPF si directorul general al FRF s-au contrat dur in Adunarea Generala de ieri, aruncand acuze si ironii taioase. Conflictul dintre cei doi pare departe de a fi rezolvat, mai ales ca nici unul nu pare dispus sa lase de la el.
Desi presedintele LPF, Dumitru Dragomir, si directorul general al FRF, Ionut Lupescu, nu s-au avut niciodata prea mult la inima, conflictul dintre cei doi a escaladat in ultima vreme, pentru a avea ca punct culminant: Adunarea Generala de ieri. Astfel, Mitica a acuzat faptul ca Ionut Lupescu nu avea dreptul sa faca delegarile arbitrilor in sezonul care tocmai s-a incheiat, desi Comitetul Executiv a luat aceasta hotarare! “Daca pana acum am fost convins de Mircea Sandu sa merg pe blat, nu sa fac blat, si sa pun batista pe tambal, acum trebuie sa ridic cateva aspecte referitoare la activitatea lui Ionut Lupescu. In momentul in care Comitetul Executiv i-a dat lui Lupescu sa faca delegarile, nu avea aceasta competenta. Am gresit cu totii, printre atributiile Comitetului Executiv nu se afla si aceasta”, a spus Dragomir. Replica “Kaiserului” nu a intarziat sa apara: “Dragomir este obisnuit sa faca circ ca la Liga, dar trebuie sa inteleaga ca aici e FRF, aici se judeca insa cu alta masura. Inca o data incalca regulamentele, pentru ca nu le citeste. Presedintele Ligii face multe declaratii din burta, fara sa respecte prevederile regulamentare, e obisnuit ca la Liga”.Lupescu a lansat si o ironie la adresa oficialului LPF, care este anchetat de DNA: “Cand un membru al Comitetului Executiv e implicat intr-un proces civil pentru credibilitate, ar trebui sa fie suspendat pana la clarificarea procesului. Asa se procedeaza si la FIFA, si la UEFA”. Dragomir a replicat imediat: “Poimaine pun eu pe cineva sa te dea in judecata si fac pariu ca nu te schimba si nici nu iti dai demisia...”. In final, presedintele Ligii si-a facut “mea culpa”, atunci cand un membru i-a reamintit ca s-a numarat si el printre cei care au votat in Comitetul Executiv trecerea delegarilor in sarcina lui Lupescu. “Am acceptat, recunosc, credeam ca are minte”, a spus Mitica.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.