Sport 12 Mai 2008 23:23
Gigi Becali este cel mai grabit la cumparaturi, dat fiind ca Steaua va evolua in preliminariile Ligii Campionilor.

Nemultumit ca actualii jucatori l-au ingenuncheat si l-au impins la prostii, finantatorul Stelei vrea sa schimbe radical lotul. Dupa ce i-a transferat pe Janos Szekely, de la Otelul Galati, si pe atacantul Bogdan Stancu, de la Unirea Urziceni, sambata, Steaua l-a luat si pe Claudiu Ionescu de la Gloria Buzau.

Din Ghencea ar putea sa plece, in functie de oferte, Dorin Goian si Nicolae Dica. "Cand n-ai oferte pentru jucatori, inseamna ca n-ai jucatori de foarte mare valoare. Joi, cand m-am intalnit cu echipa la restaurant, le-am spus: «Vreo cativa de aici sa fie atenti, ca prietenul meu Bucur are nevoie de jucatori la Buzau».

Chiar le-am spus la intalnire: «Nu puteati sa alergati si voi mai mult, sa facem un egal?». Nu spuneau nimic. I-am zis lui Dica: «Iti dau drumul, si lui Goian la fel, sunt cei mai buni jucatori la ora asta de la Steaua». Dar daca nu da nimeni, atunci care e valoarea? Pe Dica l-am lasat la 2,5 milioane, n-a dat nimeni, pe Goian 3,5 milioane, n-am avut oferte. Asa ca le-am zis: nu mai strigati voi ca vreti sa plecati, plecati daca aveti oferte", a spus Gigi Becali la emisiunea Fanatik Show de la Telesport.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.