Sport 9 Mai 2008 13:34
Presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan, a declarat joi ca a decis sa renunte la serviciile a 13 jucatori, printre care si portarul Multescu, intrucat ii considera principalii vinovati pentru retrogradarea echipei, transmite corespondentul NewsIn.

Oficialul nemtenilor considera ca prestatia "mercenarilor" adusi de la alte echipe nu-si justifica investitia si, ca atare, fotbalistii Multescu, Pecha, Bruno Fernandes, Mala Sano, Magalhaes, Badescu, Omoduemuke, Mircea Oprea, Gmamdia, Cernoch, Bugaiev, la care se adauga imprumutatii Cristocea si Marius Croitoru vor parasi echipa.

Gheorghe Stefan este de parere ca revigorarea lotului cu jucatori tineri, proveniti de la echipa a doua sau din diviziile inferioare, va contribui la bunul mers al echipei si la o viitoare promovare in Liga I, chiar daca acest lucru se va intampla mai tarziu: "A venit vremea ca tinerii de la echipa a doua, Achim, Sofroni, Gafita si ceilalti pe care-i mai avem sa faca pasul la echipa mare. Ne vom intari cu tineri de perspectiva de la alte echipe din esaloanele inferioare, cu riscul de a ramane mai multe sezoane in liga secunda, dar stiu ca m-am lecuit de mercenari carora le-am dat ce-au vrut, inclusiv lapte de iapa, cum se spune".

Retrogradarea Ceahlaului in Liga a II-a nu este vazuta ca o tragedie de catre Stefan, care se arata increzator in ceea ce priveste viitorul echipei sale. "Poate ca tot raul este inspre bine ca am retrogradat. In primul rand, nu mai vand pachetul majoritar de actiuni domnului Iulian Capeti si, in al doilea rand, vom da credit total tinerilor. Rezultatele sunt cele care se vad, dar exista viata si dupa infrangeri, si poate ca ceea ce s-a intamplat la Craiova a fost un semn ca reconstructia si investitiile in tineri trebuie sa inceapa", a spus Stefan care a dezvaluit ca daca se salvau de la retrogradare, jucatorii Ceahlaului ar fi primit fiecare 30.000 de euro.

Referitor la continuare colaborarii cu actualul antrenor principal al pietrenilor, Viorel Hizo, Stefan a declarat: " Nu stiu daca vom continua cu antrenorul Viorel Hizo, pentru ca n-am purtat o discutie in acest sens, deocamdata".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.