Sport 6 Mai 2008 12:03
Patronul Stelei, Gigi Becali, a sugerat ca echipa CFR Cluj ar fi platit lui Dinamo 4,5 milioane de euro pentru ca ros-albii sa piarda meciul direct cu ardelenii si sa invinga pe Steaua.

"A fost o intelegere la pachet. De ce credeti ca s-au intalnit Borcea si Paszkany in Austria? Ce poti sa faci in Austria decat sa aranjezi conturile?", a spus Becali la Sport.ro.

Intrebat de moderator daca suma pe care CFR Cluj a platit-o lui Dinamo este de 1,5 milioane de euro, Becali a raspuns: "Inmultiti cu trei. Nu am spus-o eu, ati spus-o dumneavoastra".

CFR Cluj a invins pe Dinamo cu 2-1 in etapa a 26-a, dupa care echipa lui Talnar a trecut de Steaua in etapa a 33-a cu acelasi scor.

Patronul Stelei a mai spus ca este foarte multumit de prestatia arbitrului Alexandru Tudor: "Tudor a arbitrat exceptional. Bratu nu trebuia eliminat".

Dinamo a invins duminica pe Steaua, scor 2-1, si CFR Cluj ramane pe primul loc in clasamentul Ligii I cu o etapa inainte de final. Clasament: 1. CFR Cluj 73p, 2. Steaua 72p, 3. Rapid 58p, 4. Dinamo 58.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.