Dorinel Munteanu a declarat dupa meciul de la Craiova ca Steaua trebuie sa continue pe aceeasi linie ca in meciul cu Universitatea pentru a se asigura ca la finalul campionatului va ocupa primul loc in clasament. Mijlocasul stelist a tinut sa trimita o sageata si spre rivalii din "Groapa", dupa ce acestia au bifat insa un succes lejer, 4-0 cu CFR Cluj.

"Titlul inca se joaca. S-a vazut cum castiga Dinamo. Trebuie sa continuam pe aceeasi linie. Cred ca am obtinut astazi o victorie italiana, avand in vedere scorul de 1-0, la fel ca in meciul cu Dinamo. Imi pare rau de Craiova, nu merita sa retrogradeze, insa nu este treaba mea sa spun unde s-a gresit de s-a ajuns in aceasta situatie", a spus Munteanu. Antrenorul ros-albastrilor, Walter Zenga, a apreciat ca Universitatea nu merita sa retrogradeze.

"Mai sunt 30 de puncte in joc si cred ca inca mai sunt sanse. Cat despre noi, titlul nu este jucat. Speram totusi sa continuam pe aceeasi linie", a spus Zenga.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.