Sport 24 Aprilie 2008 03:42
Patronul Stelei le-a transmis jucatorilor sai si lui Marius Lacatus, dupa egalul cu Poli Timisoara, ca miza lor nu este doar titlul ci chiar cariera lor. Becali le-a comunicat ca, daca mai fac un pas gresit in cele 3 etape, va reface echipa din temelii.

Pentru patronul Stelei, egalul cu Poli Timisoara a reprezentat o lovitura dificila. O victorie cu trupa lui Iancu ar fi facut ca meciurile cu Craiova si Dinamo sa reprezinte o misiune mai usoara. Becali a fost cu atat mai dezamagit, cu cat de aceasta data s-a bazat doar pe forta echipei. Cum fotbalistii sai nu au reusit sa se impuna, ba chiar au fost la un pas sa piarda meciul, Gigi s-a simtit tradat. “Am facut tot ce am putut sa-i ajut. Fara mine nu ajungeau sa depaseasca pe CFR. Acum era insa momentul sa demonstreze ca pot si singuri”, s-a confesat patronul stelist apropiatilor sai. Atat jucatorii, cat si Marius Lacatus au simtit din plin presiunea pusa pe ei, nervii explodand la finalul partidei. Singurul care nu s-a pierdut cu firea a fost Adrian Ilie, acesta declarand chiar inainte de meci ca s-ar multumi cu un egal. “Cobra” a fost singurul care a reusit sa-l mai calmeze pe Becali, care are obiceiul sa faca iures la vestiar dupa astfel de momente delicate.

Totusi, Becali le-a dat un ultimatum jucatorilor prin intermediari, spunandu-le ca el ar putea sa treaca peste faptul ca nu va lua titlul, dar ei, nu. “Va jucati viitorul vostru. Schimb toata echipa daca nu ies campion”, a sunat mesajul lui Becali. Client fidel al descarcarilor nervoase ale patronului, Nicolae Dica a scapat basma curata de aceasta data, el neevoluand in meciul cu banatenii, din cauza unei suspendari.

Nicolita, scos din lot
Mijlocasul Stelei a devenit noul Romeo Surdu, fiind fluierat la scena deschisa de publicul din Ghencea. Evolutia lui l-a exasperat si pe Gigi Becali, care regreta ca nu l-a vandut in iarna la Lokomotiv Moscova. Patronul stelist este decis insa sa-l vanda la vara, convins fiind ca Nicolita nu mai poate depasi panta descendenta a evolutiilor sale. Becalispera ca prezenta lui Banel la EURO sa atraga atentia unor cluburi din afara, care sa doreasca sa-l transfere, insa risca prezenta acestuia in lotul lui Piturca, scotandu-l din lotul ros-albastrilor pentru urmatoarele trei jocuri.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.