Sport 18 Aprilie 2008 15:33
Antrenorul Mircea Rednic a declarat, azi, ca a ajuns la un acord cu actionarii dinamovisti pentru a prelua formatia din vara si a semnat un contract pe doua sezoane, precizand ca va colabora cu administratorul delegat Cornel Dinu in privinta transferurilor, informeaza NewsIn.
"Am discutat niste lucruri care trebuiau clarificate. Raman la Dinamo, acum mi-am dat acordul. Am semnat contractul pe doi ani cu obiectivele pe care le-a avut intotdeauna Dinamo, campionatul si Liga Campionilor", a spus Rednic.

Tehnicianul sustine ca va incerca sa formeze o echipa cu administratorul delegat Cornel Dinu, desi acesta se va ocupa de transferuri. "Am mai colaborat si cand am fost la Dinamo. A fost o neintelegere. E vorba de un departament de scouting care s-a creat la club si domnul Dinu raspunde de el. Pentru binele lui Dinamo, vom colabora", a mai explicat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.