Sport 16 Aprilie 2008 02:01
Patronul stelist are strategii bine calculate pentru a-si destabiliza adversarii. Pretinde ca stie ce vorbesc la telefon oficialii CFR-ului, oferteaza jucatorii adversi, intoxica mass-media. Presedintele LPF Mitica Dragomir crede ca Gigi a reusit sa-i innebuneasca pe toti cu tacticile sale.

In ultimii trei ani, toate finalurile de campionat au avut un singur actor principal, Gigi Becali. Fie ca s-a luptat pentru titlu sau locul doi, fie pentru titlu, patronul stelist si-a impins de la spate echipa prin orice mijloace. In acest retur insa, influent a lui Becali a fost parca mai mare ca niciodata, in plus a reusit sa-i destabilizeze efectiv pe cei de la CFR Cluj prin strategiile sale. Nu a mai umblat cu punga de bani in fata camerelor TV, dar a folosit mijloace desprinse parca din manualul unui agent secret, intoxicand in permanenta.

De exemplu, i-a avertizat public pe cei de la CFR Cluj ca vor ajunge la puscarie, pretinzand ca stie ce vorbesc la telefon, pentru a-i timora, si a pretins ca a mers la vestiar in pauza meciului cu U Cluj. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, l-a contrazis pe Gigi Becali, dezvaluind ca acesta a mintit. „Nu-l mai credeti pe Becali! Nu este adevarat ca el a fost la vestiar in pauza meciului cu U Cluj, pentru ca nu avea voie, era suspendat. L-am sunat astazi si l-am întrebat de ce a declarat asta. Stiti ce mi-a zis? Ca vrea sa-i innebuneasca pe cei de la Cluj”, a declarat Dragomir.

Alt conducator exasperat de intoxicarile lui Becali este galateanul Marius Stan. „Anul trecut l-a ofertatinainte de meci pe Szekely. Acum spune ca vom primi de la CFR Cluj prime de un milion de euro, si ma intreaba jucatorii daca este asa. Gigi mi-a creat panica in vestiar! Inainte de meciul cu Craiova spus ca il oferteaza pe Florin Costea. Nu e normal ce face”, s-a plans Stan, asaltat ieri de jucatorii sai, care intrebau daca vor fi premiati cu o suma asa mare.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.