Sport 15 Aprilie 2008 03:12
Cristian Chivu a castigat, duminica seara, duelul cu „Briliantul“, campioana Italiei invingand-o din nou pe Fiorentina, scor 2-0, ca si in meciul-tur.

Atacantul Adrian Mutu n-a reusit sa-si ia revansa in fata prietenului sau Cristian Chivu. In etapa a 33-a din campionatul de fotbal al Italiei, Inter Milano, echipa lui Chivu, a invins din nou pe AC Fiorentina, la care evolueaza Mutu, scor 2-0, intr-un meci disputat duminica seara, pe stadionul „Giuseppe Meazza“. Acelasi rezultat se inregistrase si in partida-tur dintre cele doua grupari, desfasurata in etapa a 14-a din Serie A.

Dezamagit de reactia adversarilor
Liderii nationalei Romaniei au fost prezenti pe teren, Mutu - pe durata intregului meci, iar Chivu - din minutul 72. Inter Milano ramane pe primul loc in Italia, cu 75 de puncte, iar echipa toscana se afla pe pozitia a patra, cu 56 de puncte.

Desi invins, Mutu a avut puterea sa- l felicite pe Chivu. „Inter merita titlul. Noi trebuie sa obtinem rezultate bune pentru a ne mentine pe pozitia a patra“, a declarat Mutu, care joi a calificat Fiorentina in semifinalele Cupei UEFA, marcand doua goluri in partida cu olandezii de la PSV Eindhoven.

Aflat pe locul trei in clasamentul golgheterilor din Italia, cu 16 reusite, „Briliantul“ a dezvaluit ca la sfarsitul primei reprize l-a auzit pe un oficial de la Inter Milano cum il indemna pe atacantul Mario Balotelli sa-si loveasca adversarii. „Nu se face asa ceva. Astfel de lucruri nu trebuie sa se intample. Nu-l cunosc pe oficialul respectiv fiindca nu era la Inter Milano cand eu evoluam acolo“, a mentionat Adrian Mutu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.