Sport 14 Aprilie 2008 03:52
Formatia de handbal masculin UCM Resita a reusit, pentru al doilea an consecutiv, calificarea in finala Challenge Cup, dupa a ce a trecut de echipa portugheza Benfica Lisabona la finele unui meci de infarct.
Banatenii aveau un deficit de 5 goluri dupa mansa tur (scor 26-31), iar lusitanii nu aveau de gand sa cedeze prea usor acest avans in partida din Romania. Astfel, Butulja si compania au condus inca din debut, reusind sa obtina avantajul de cinci goluri inca de la pauza (17-12). In partea secunda, elevii lui Aihan Omer au inceput si mai bine, conducand si la 9 goluri diferenta, insa Benfica a revenit pe final la 6 lungimi, fapt ce a transformat meciul intr-unul de infarct. Cu toate acestea, paradele portarului Antonaru au facut diferenta, iar Resita a castigat in cele din urma cu 32-25, obtinand calificarea in finala, acolo unde va intalni formatia austriaca Alpla HC Hard.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.