Sport 10 Aprilie 2008 03:37
Stelistii cred ca meciul cu Bistrita este capital pentru ei si exclud varianta “blatului”. Gigi Becali este convins ca o victorie la Reghin i-ar baga titlul in buzunar.
Gigi Becali a recunoscut ca ar face orice pentru a castiga titlul, insa Jean Padureanu i-a transmis ca la Reghin e obligatoriu sa bata pe teren. “Nu-l voi da in primire, daca imi va propune ceva, dar nu voi accepta blatu”, a spus “Lordul”. “Daca batem pe Gloria pot sa spun ca am luat campionatul.

Jucatorii trebuie sa constientizeze ca vor evolua cu titlul pe masa. Restul meciurilor nici nu mai conteaza. Ne vom descurca fara probleme”, a spus Gigi, insinuand ca in restul de 6 etape se poate implica fara probleme, dar ca in meciul cu Gloria nu poate face nimic. Bistritenii vor sa incurce pe Steaua, astfel ca un rezultat de egalitate le-ar ajunge. “M-as multumi cu un punct din acest meci. Vreau sa vad ambitie la jucatorii mei”, a spus tehnicianul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.