Sport 10 Aprilie 2008 17:53
Comisia de Apel a FRF a respins, azi, dupa o sedinta de sase ore, apelul inaintat de clubul Rapid in litigiul cu Steaua privind cazul "bricheta", a anuntat la finalul sedintei directorul general adjunct Grigore Sichitiu, potrivit NewsIn.

"Apelul nostru a fost respins ca nefondat, in baza articolului 145, punctul a. Avem dreptul la recurs in termen de 5 zile. Il vom face, pentru ca noi credem in dreptate. Nu vom merge insa si mai departe de acest recurs pentru ca la Tribunalul de Arbitraj Sportiv se judeca numai cazuri internationale. Avocatul a facut o pledoarie excelenta. Nu a fost vorba de influente, dar nu am fost bine intelesi. Este pacat ca Steaua s-a intors in trecut", a declarat, la iesirea de la FRF, Grigore Sichitiu.

Oficialul giulestean s-a declarat dezamagit de faptul ca membrii Comisiei de Apel au considerat ca nu s-au prezentat aspecte noi fata de judecata de la Comisia de Disciplina si au fost si ei de parere ca arbitrul Alexandru Deaconu a decis in mod corect intreruperea meciului. "Rapidul lupta sa evite un precedent periculos, acela de a trimite o echipa in competitiile internationale cu un rezultat stabilit la masa verde, dupa ce a pierdut pe teren", a mai declarat Grigore Sichitiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.