Sport 9 Aprilie 2008 00:14
Comisia de Apel a FRF s-a intrunit ieri pentru a judeca apelul Rapidului, dupa ce verdictul fusese amanat pe 3 aprilie. Forul prezidat de Doru Viorel Ursu a aminat decizia pentru astazi, in jurul prinzului.
La primul termen, cel de pe 3 aprilie, rapidistii solicitasera si primisera aminarea pentru a-si pregati apararea. Aseara, dupa audieri, Rapid a mai gasit un motiv de prelungire a suspansului: i-a recuzat pe trei dintre membri Comisiei de Apel. In afara presedintelui Doru Viorel Ursu, forul mai este compus din Ion M.T. Cazacu (vicepresedinte), Corneliu Gogoneata, Alexandru Mihai Micu si Dan Vladimir Hrituleac (membri). In aceste conditii, cel mai devreme, hotarirea va fi anuntata astazi, dupa orele 11:00, cind se va reuni Comisia.

INTARZIERE. Programata, initial, pentru ora 15:00, sedinta de ieri a inceput cu mai bine de o jumatate de ora intarziere, oficialii clubului de langa Podul Grant, Grigore Sichitiu si avocatul Gheorghe Florea, sosind abia in jurul orei 15:25. Cei doi nu au fost insotiti de catre fostul sau actualul patron, George Copos, acesta sosind abia la ora 17:00, la putin timp dupa ce membri Comisiei de Apel intrerupsesera sedinta pentru o pauza de masa. La fel ca Sichitiu si avocatul Florea, Copos a preferat sa evite presa. Cei trei au parasit Casa Fotbalului in jurul orei 18:45, atunci cand membri Comisiei de Apel au inceput sa si delibereze pentru luarea unei decizii. De remarcat ca, spre finalul sedintei, lui George Copos i s-a dat sa citeasca din nou regulamentul dupa care s-a judecat cazul. Acest aspect poate conduce la ideea ca verdictul initial, 0-3 la "masa verde”, va fi mentinut.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.