Sport 8 Aprilie 2008 03:14
Tehnicianul echipei italiene Catania, Walter Zenga, il critica pe antrenorul care se joaca de-a du-te-vino intre Rapid si Dinamo

Catania a invins pe Napoli cu 3-0 si i-a oferit lui Walter Zenga un debut de vis ca antrenor in Serie A. Relaxat, dupa incarcatura nervoasa din timpul meciului, italianul a acceptat sa vorbeasca despre noua provocare din viata sa, dar si despre fotbalul romanesc unde si-a petrecut cea mai mare parte a carieriei de antrenor.

Adevarul: Felicitari pentru victorie. A fost asa usor cum o arata scorul?
Walter Zenga: Nu chiar, am avut emotii mari la inceput. Sa antrenez in Serie A a fost visul pe care l-am urmarit de cand am abandonat cariera de jucator. Este insa doar inceputul. Le-am spus jucatorilor ca nimic nu este imposibil si ca trebuie sa ne salvam de la retrogradare.

- Cum te-au primit fanii sicilieni?
- Am avut o atmosfera superba cu 20.000 de oameni in tribuna. Seamana cu publicul din Ghencea pentru ca echipa are aceleasi culori, rosu-albastru, dar pentru mine este deosebit fiindca este Serie A, cel mai inalt nivel la care am putut spera sa antrenez.

- Se spune ca Bogdan Lobont este aproape de Lazio. Ce stii despre acest transfer?
- Nu cunosc amanunte, dar am auzit ca vrea sa plece de la Dinamo. Nu este corect felul cum a fost tratat in ultimul timp, pentru ca este un jucator bun.

- Revenirea lui Mircea Rednic ar fi un motiv...
- Nici acest lucru nu mi se pare normal. Rednic nu se comporta profesionist ducandu-se cand la Rapid, cand la Dinamo. Creeaza tensiune astfel. Asa nu se poate rezolva nimic. Si despre mine a declarat niste lucruri care nu mi-au placut. Lobont poate pleca si din acest motiv si cred ca mai sunt si alti jucatori care ar putea face ca el.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.