Sport 4 Aprilie 2008 04:24
Adrian Diaconu a reusit intr-un timp record sa se apropie de greutatea optima, multumita a nenumarate sedinte de jacuzzi si sauna, ca bonus la istovitoarele antrenamente zilnice.
Adrian Diaconu a intrat deja in linie dreapta cu pregatirile pentru marele meci cu Chris Henry, care va avea loc pe 19 aprilie, la Sala Polivalenta. Pentru ca spectatorii care vor fi prezenti la gala “Invincibilii” sa aiba posibilitatea de a asista la un meci pe masura asteptarilor specialistilor, Diaconu trage din greu in aceste zile. Cazat la hotel Crystal Palace, “Rechinul” este bagat zilnic “la apa” de antrenorul sau, Pierre Bouchard, care apreciaza acum, cu 15 zile inaintea galei, ca elevul sau va fi la ora meciului in maximum de forma. Venit in tara cu aproximativ sase kilograme peste categorie, Diaconu efectueaza zilnic “sedinte” de sauna si jacuzzi, care, impreuna cu antrenamentele intense, au facut ca la intrarea in linia dreapta cu antrenamentele sa mai aiba circa un kilogram peste limita. Reporterii ”Ziarului” l-au urmarit pe ”Rechin” intr-o zi normala de lucru a acestuia, care incepe dis de dimineata, cu un antrenament intens, dupa care intra intra la sauna si jacuzi. Dupa ce acest ritual continua imediat dupa cea de-a doua sedinta a zilei, Diaconu se retrage in camera sa, unul dintre cele mai luxoase apartamente ale hotelului, unde zaboveste putin la televizor, inainte de a intra la odihna. “Este un sportiv adevarat, cu un program extrem de strict. Daca si fotbalistii ar fi la fel de minutiosi in pregatire ca Diaconu, poate am ajunge si noi candva campioni mondiali”, a apreciat boss-ul stabilimentului, Dumitru Dragomir.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.