Sport 31 Martie 2008 04:11
Cristian Chivu, capitanul nationalei de fotbal a Romaniei, s-a accidentat sambata in timpul partidei Lazio - Inter, scor 1-

Chivu s-a accidentat la genunchiul drept si a parasit terenul in minutul 73, cand a fost inlocuit de francezul Patrick Vieira, scrie Evenimentul Zilei.

Adversarii internationalului roman profita de faptul ca fundasul lui Inter joaca accidentat la umarul stang si au inceput deja sa il vaneze pe Chivu, incercand astfel scoaterea sa din joc! Sambata seara, in derbiul cu Lazio, echipa la care Stefan Radu a fost titular, francezul Dabo l-a luat in primire pe roman. Jucatorul lui Lazio a facut tot posibilulul sa il forteze pe roman sa paraseasca terenul. Dupa doua faulturi dure, Chivu a fost nevoit in cele din urma sa paraseasca terenul dupa o lovitura a francezului care viza umarul stang al internationalului roman. In minutul 50 al partidei, Chivu acuzase deja dureri la umarul accidentat, dupa ce a fost lovit puternic de o minge sutata de un adversar. Ieri, romanul a fost consultat de medicii lui Inter, care i-au dat un diagnostic optimist: accidentarea nu s-a agravat si prezenta sa la Euro 2008 nu este, deocamdata, pusa in pericol, relateaza Ziarul.

In acelasi meci, Stefan Radu a fost integralist, rezistand pana la fluierul final pentru a primi laude in presa italiana de ieri, anunta Cotidianul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.